Surprise, surprise!

Vrijdag 17 augustus was dé dag. De dag van de grootste en leukste verrassing van mijn leven. Het was een mooie dag. Ik was afgestudeerd, stond ingeschreven bij Kamer van Koophandel en ik had zin in mijn toekomst. ’s Morgens ging ik eerst met moeders naar de markt en ’s avonds nam ze me mee uit eten. Om mijn diploma te vieren. Het was een mooie zomerdag, op de markt kocht ik leuke sandalen en dronken we samen een drankje op een terras. We gingen uit eten bij een leuke brasserie in de buurt die erg goed moest zijn. We ontmoetten elkaar op de fiets daar en schoven aan tafel. Met een roseetje erbij genoten we van het heerlijke eten. Voor mij reuze garnalen in knoflook, oh wat een genot! Garnalen, ik denk mijn lievelingskostje. Na het eten stapten we op de fiets richting mijn ouders huis, daar zou Erwin nog heen komen voor een drankje en dan konden we samen naar huis fietsen.

Mama wilde voorop lopen om de deur open te doen toen we uit de lift stapten. Thuis aangekomen hing er een banner op het raam met “Gefeliciteerd Suzanne met je masterbul”, of iets in die richting. Jullie voelen hem misschien al aankomen, maar ik weet nog dat ik dacht: “Oh wat lief, dat heeft papa zeker voor me gemaakt en opgehangen.” Ik had helemaal niets door, toen we bij de deur aankwamen. “Oh de deur staat al open, papa wist zeker dat we eraan kwamen…” Ik loop naar binnen en zie familie zitten, wat vrienden. Dat gevoel is onbeschrijflijk. Ik wist niet waar ik kijken moest. En eerlijk gezegd voelde ik me even wat ongemakkelijk. Iedereen die je reactie wilt zien, alle ogen waren op me gericht. In het middelpunt staan is niet echt mijn ding zeg maar. Maar wat geweldig, ze hadden een SURPRISE PARTY voor me georganiseerd.

Ik heb een topdag en vooral avond beleefd, 17 augustus 2012 zal ik niet snel vergeten. Tantes, ooms, vrienden en vriendinnen waren er. Plus cadeautjes natuurlijk. Man wat ben ik verwend. Van mijn ene tante kreeg ik bijvoorbeeld een outfit en een etentje, wat ik intussen gekregen heb. Van mijn ouders een waanzinnige waardebon voor een vakantie volgend jaar. Verder kreeg ik geld, waar ik een mooie tas en uiteraard bijpassende portemonnee van heb gekocht, een mooie ketting met een parel, een lekker luchtje en bloemen.

Je bent zelf wel eens bezig voor vriendinnen om leuke dingen te regelen, maar hoe leuk is het dat anderen iets voor jou regelen. Het was waanzinnig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *