New and improved

Welkom op mijn nieuwe en verbeterde blog. Samen met het verplaatsen van mijn blog van mijn hoofddomein naar dit subdomein speelt al langer het idee om qua inhoud wat te gaan veranderen aan mijn blog. Mijn lezers weten dat ik persoonlijk blog, soms misschien iets te persoonlijk. Dan ben ik me misschien niet bewust genoeg van de impact van het grote boze Internet. Maar zeker nu ik bijna afgestudeerd ben en de wijde journalistieke wereld in ga moet het professioneler.

Maar naast mijn portfolio wil ik ook niet stoppen met bloggen. Daarvoor houd ik teveel van het schrijven. Dus bloggen blijf ik doen, maar wel anders dan voorheen. Je zult hier geen berichten meer lezen over mijn scriptie, studie, leuke uitjes of mijn laatste fotochallenge. Het zullen wat meer column-achtige berichten worden. Dat hele persoonlijke gaat hier verdwijnen, maar omdat ik dit toch graag wil blijven doen heb ik besloten dit te verplaatsen naar een afgeschermde blog. Degene die willen meelezen kunnen me een e-mail sturen.

Maar dan nu een compleet lege blog. Deels per ongeluk en deels wel fijn. Ik was wordpress aan het updaten, ergens ging er iets mis waardoor er een error ontstond op mijn blog. Na wat verversen had ik geen zin om er veel moeite in te stoppen. Zo ontzettend handig ben ik niet met wordpress en dergelijken. Anyhow, ik bedacht me dat ik toch het één en ander wilde het geen kwaad kon om opnieuw te beginnen. Dus hier is hij dan, een nieuwe blog. Alwéér. Welkom!

5 thoughts on “New and improved

  1. tineke

    Het bloggen is de laatste tijd veranderd, haha, iedereen gaat steeds minder persoonlijk bloggen! Ach, dat is natuurlijk ook leuk om te lezen! Ik ben benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *