My favorite songs

De blog challenge heeft even stil gelegen, maar ik ben er weer. Ik vind deze lastig, mijn favoriete nummers van dit moment. Ik ben nooit zo heel erg veel met muziek bezig. Ik lsuiter naar de radio en wat in de top 40 staat hoor je veel en vind ik best leuk.

NL8403_1Over het algemeen, en mijn vrienden kunnen dit beamen, houd ik van nummers die ik mee kan blerren, niet zingen, maar echt blerren. Zingen kan ik niet, of in ieder geval niet mooi. En echt, het is niet om aan te horen. Mensen zeggen wel eens dat ze niet mooi kunnen zingen, maar ik raak daadwerkelijk geen enkele noot. Maar het maakt me niets uit. Ik krijg altijd even een flashback naar de eindmusical van groep 8. Waar ik van de juf niet mocht meezingen, maar moest playbacken. Te belachelijk voor woorden natuurlijk voor een kind van 11 of 12 jaar.

Toen kon ik niet zingen, maar nu zing ik nog geen haar beter. Anders dan mijn zusje die een prachtige stem heeft. Ik ben weer met andere talenten gezegend zeggen we dan maar. Maar niet kunnen zingen neemt niet weg dat ik niet zing. Graag zelfs. Hoe valser hoe beter. Skihut is dan ook een grote favoriet. Waar vriendinnen liever naar een technofeestje gaan, kan ik me prima in de Skihut vermaken.

Verder houd ik van van alles, behalve techno en hardcore. Hoewel ik best los kan gaan op een beetje happy hardcore. Oud & fout, nieuw & top 40. Ik ga dus geen lijstje maken met mijn lievelingsnummers. Ik noem er alleen nog 1. Fascination van Alphabeat. Een oud nummer, maar als ik dit nummer hoor word ik spontaan vrolijk van.

One thought on “My favorite songs

  1. Jenn

    Wat stom zeg dat je moest playbacken… Bij onze musical zong een meisje zo vals als een kraai, maar in haar rol zat nou eenmaal een solo en die heeft ze ook gewoon gedaan, niks aan de hand hoor. In groep 8 ben je verdorie nog kind, het hoeft allemaal niet perfect toch…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *