Mini-vakantie

Terwijl ik dit schrijf ben ik op mini-vakantie. Ik blog vanuit Oude Tonge, Zuid Holland. Mijn ouders zijn twee weken op vakantie in een huisje in Oude Tonge, aan het water, met een bootje. En ik hoef vrijdag pas weer te werken, dus stapte vanmorgen in de bus voor twee dagen uitwaaien met mijn ouders. Ik pakte mijn camera, en wat andere spullen in en vertrok vanmorgen rond half tien richting Oude Tonge. Na een totale wat rit van anderhalf uur, inclusief drie (!) keer overstappen arriveerde ik op het busstation van Oude Tonge waar mijn ouders mij kwamen ophalen.

Het is hier heerlijk rustig en stil. Vanmiddag zijn we bij Faunapark Flakkee geweest, een soort kinderboerderij. Na drie kwartier waren we er wel doorheen, maar hé je hebt even een wandeling en een aantal mooie foto’s. Teruggekomen een lekker bammetje en even varen. Nu wil ik me niet aanstellen, het zonnetje was lekker, maar er stond een aardige wind en die was toch best fris. Lekker een uurtje gevaren en daarna met mama op de bank geploft voor een filmpje terwijl papa lekker buiten aan het vissen was.

Er gaat toch niets boven het leven in de buitenlucht. Goed voor lichaam en geest. Nu zit ik lekker even te bloggen met een kopje thee. Zo even een spelletje doen met paps en mams en morgen gaan we naar Middelburg, shoppen, markten, fotograferen en meer :-) En ondanks het wat koudere weer geniet ik geniet deze twee dagen, want vrijdag, zaterdag en zondag moet ik weer werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *