Journalistieke baan in zicht

Yes! Dat was het eerste wat ik dacht toen de locatiemanager van het zorghuis waar ik achter de receptie zit tegen me zei dat ze misschien wel iets voor me had. Yes. Een baan. Nu maakt me niet eens uit, wat voor baan. Springend op mijn stoel met glinsterende ogen luisterde ik naar haar. Ze gaan een project ‘familienet’ opzetten. En daarbij zoeken ze iemand voor 4 à 8 uur in de week voor de communicatie/journalistiek kant. Veel blijer kon ze me niet krijgen. Ik was zo enthousiast. Meewerken aan een nieuw project én de journalistieke kant. Hoppa CV en portfolio. Dus zei ik weer: yes!

Na wat googlen kom ik erachter dat familienet een online platform is waar verzorgenden en activiteitenbegeleiders allerlei informatie kunnen uitwisselen met mantelzorgers en familieleden van bewoners. Familienet maakt het bijvoorbeeld mogelijk dat familieleden van bewoners makkelijk op de hoogte kunnen blijven van het reilen en zeilen. En ook familieleden kunnen informatie plaatsen die interessant voor de verzorgenden kan zijn. Andere locaties hebben hier al goede ervaringen mee en ik denk dat ze dit nu in de locatie waar ik werk ook willen gaan opzetten.

Ondertussen ligt het verzoek om dit financieel te bewerkstelligen, mij aannemen, bij de directie en hopelijk hoor ik snel meer. Ik heb er in ieder geval waanzinnige zin in! Yes. Een betaalde baan richting mijn branche. Al is het maar voor één dag, maar dat kan mijn roze wolk niet verpesten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *