Ik, een boek en mijn camera

Ik bestelde een fotografie-boek bij Bol.com. Dit was een week voordat ik mijn scriptie inleverde met het idee dat ik erna vrij zou zijn en dus lekker kon gaan lezen en op pad kon gaan met mijn camera en veel oefenen op de handmatige stand. “Bewuster en beter fotograferen” voor mijn mooie camera de Canon 500D van Pieter Dhaeze.

Bewuster en Beter fotograferen is de winnende serie als het gaat om zelfstudieboeken en handleidingen over software en camera’s. Er is geen andere serie waarin de kennis van het fotograferen en de juiste apparatuur zo helder en duidelijk wordt uitgelegd als in Bewuster en Beter fotograferen.

Het boek kwam binnen, maar de vrije tijd laat echter nog even op zich wachten. Ik ben nu druk met mijn scriptie verbeteren, maar als ik daar dan eindelijk écht mee klaar ben, wordt dit boek mijn nieuwe beste vriend en zullen wij, samen met mijn camera, onafscheidelijk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *