Happy 2013!

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Het begin van het nieuwe jaar zit bij een ieder altijd vol goede voornemens, doelen en ideeën. Zo ook bij mij. Hier mijn derde subdomein op suzannekamps.nl: na een blog en portfolio heb ik mijn privé blog ook toegevoegd. Ik blogde privé op tumblr en dat was even leuk, maar toch niet helemaal wat ik wilde. Het voordeel van tumblr was de wachtwoord-beveiliging. Wat toch veel makkelijker is dan moeten aanmelden en steeds inloggen. Maar nu heb ik een password-protection-plugin gevonden die het volgens mij prima doet. Dus met ingang van 2013 blog ik hier verder, een nieuw begin.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik geen goede voornemens zou hebben voor het nieuwe jaar. Maar wat is het met ons dat we ons leven willen beteren omdat het nieuwe jaar aangebroken is. Als je niet blij bent met hoe het leven eruit ziet begin dan meteen. Sommige die dit lezen, zullen heel hard moeten lachen dat deze tekst uit mijn mond komt ofwel uit mijn vingers. Want ik ben de koningin van uitstellen, maar van uitstel komt afstel en dat weet ik maar al te goed.

Wederom dit jaar staat afvallen bovenaan het lijstje. Maar dat staat er eigenlijk altijd, elke dag van het jaar. Maar ik moet zeggen dat de afgelopen maand het best goed is gegaan, en nu is het een kwestie van volhouden en doorgaan. Daarnaast wil ik natuurlijk een baan vinden in de richting van mijn diploma. Verder ben ik helemaal niet zo ontevreden met mijn leven, het ritme begint er een beetje in te komen, ik sport, blog, heb het naar mijn zin. Dus behalve mijn grote gewichtsprobleem heb ik niet veel andere voornemens. Natuurlijk is daar de standaard ik wil meer gaan sporten, bloggen, fotograferen. Maar nee, als ik er zo over nadenk, voel ik me goed, gelukkig en blij met alles wat ik heb. Ik voel me rijk met liefhebbende familie, vrienden en mijn grote liefde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *