daily photography

Genieten in de Keukenhof

“Ik wil graag nog een keer naar de Keukenhof”, zei ik een paar weken geleden tegen mijn moeder. Dus gingen wij vorige week vrijdag naar Lisse, om het bloemenparadijs te bewonderen. Het was voor mij de eerste keer. Ik wilde wel al vaker gaan, maar dan was ik al te laat aangezien de Keukenhof maar zo’n twee maanden geopend is.

IMG_6169

IMG_6151 IMG_6172 IMG_6199

Ik vond het prachtig. Leuk om gewoon doorheen te wandelen. Maar vooral leuk om mooie foto’s te maken. Het was even geleden dat ik echt op pad was geweest met mijn camera. Maar ik had het zeker gemist. Ik werd er meteen weer aan herinnerd hoe leuk ik het vind om te fotograferen. Nu zijn mijn foto’s nog niet zo mooi als sommige fotografen. Ik vind vooral de foto’s van Alyssaa erg mooi, die volgens mij regelmatig naar de Keukenhof gaat. Ik woon er helaas niet naast, maar ik kan me wel voorstellen om hier vaker heen te gaan om mooie foto’s te maken.

IMG_6144 IMG_6150IMG_6159

Helaas was het een bewolkte dag, dat maakt de foto’s vaak wel minder dan als het zonnig is. Maar toch vind ik mijn foto’s erg mooi geworden. Het stikte er van allerlei soorten bloemen, onder andere vele soorten tulpen. Ik vind tulpen zo mooi en vrolijk in allerlei kleurtjes. Ik heb ze ook bijna altijd wel in huis staan.

IMG_6182 IMG_6170 IMG_6252

Ik heb echt genoten. Van de mooie bloemen, van het fotograferen en natuurlijk van een leuk dagje weg met mijn moeder.

IMG_6328 IMG_6250 IMG_6208

Ben jij wel eens naar de Keukenhof geweest? Het is echt een aanrader!

2 thoughts on “Genieten in de Keukenhof”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *