challenge home

Favorite quotes

Het is een nieuwe trend in de woonwereld. Tenminste misschien niet helemaal. Maar voor mij is het vrij nieuw. Maar ik ben dan ook niet helemaal thuis in de woonaccessoires. Als ik door woonwinkels loop vind ik erg veel leuk, maar het talent van combineren, creeƫren en creatief zijn heb ik niet helemaal meegekregen.

Ik heb het over het inlijsten van mooie, leuke, inspirerende, bekende quotes. Een tijdje geleden ben ik hiermee aan de gang gegaan. Googlen, leuke plaatjes printen en hoppa in een fotolijstje. Vandaag deel ik de quotes die in mijn huiskamer staan met jullie in het kader van de blogchallenge.

quotes

All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them
De quote van Walt Disney, die ook hiernaast in mijn sidebar staat, staat op een blad op mijn eettafel. Mooie letters, leuke kleur en een inspirerende quote. Alles wat betreft dromen najagen vind ik mooi.

Enjoy the little things
Dan staat er deze simpele quote. Mooie sierlijke letters, minimaal, simpel. Hij staat mooi in een zwart lijstje.

Do more of what makes you happy
Deze laatste quote heb ik op het tv meubel staan, Deze zat in een fotolijstje dat ik bij de Action kocht, niet zozeer voor de quote, ik wilde hem eruit halen en vervangen door een foto. Maar die foto moest ik nog kiezen dus zette ik hem zo met quote neer. Best leuk, dus heb ik zo laten staan.

Heb jij ook quotes in huis staan, welke is jouw favoriet?

1 thought on “Favorite quotes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *