blog challenge

Meer bloggen met de challenge

Ik wil meer bloggen. Het gaat wel al beter dan voorheen. Maar ik zou het leuk vinden om elke week een blog online te knallen. De tijd heb ik er wel voor, dat is het probleem niet. Het punt is echter dat ik het soms moeilijk vind om onderwerpen te bedenken waarover ik kan schrijven. Toen zag ik een tijd geleden een blogchallenge in mijn bloglovin-feed voorbij komen. Ik had de challenge in mijn notities gezet in mijn iPhone. Dus toen ik even later de challenge ging opzoeken kon ik hem nergens meer vinden. Waar voorheen Google mijn beste vriend was, hielp hij mij ook niet… Totdat ik vanavond na het scrollen door mijn feed de challenge weer tegenkwam. Een zelfverzonnen challenge van Madelon.

challenge

Het idee is om elke week een vraag te beantwoorden. Het is soms wel vrij persoonlijk, maar zoals ik al eerder schreef, dat is nu eenmaal wie ik ben. Ik heb ooit eens eerder aan zo’n challenge meegedaan. Dit ging om 30 dagen. Ik wilde deze niet weer doen, maar de strekking is hetzelfde. De onderwerpen worden je gegeven, zodat je in inspiratieloze momenten ook ergens over te bloggen hebt. Ideaal voor mij.

Ik ga niet zeggen dat ze elke week op een vast tijdstip online komen. Misschien komen sommige wel meerdere keren per week en andere laat misschien langer op zich wachten. Maar ik ga hem wel volmaken. Heerlijk om weer lekker te gaan schrijven. Het gewone bloggen gaat ook gewoon door hoor, maar zo heb ik, als ik zin heb om te schrijven, altijd een onderwerp.

1 thought on “Meer bloggen met de challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *