A new beginning

Het is alweer vijf maanden geleden dat ik voor het laatst blogde, ofwel 22 weken, ofwel 156 dagen. Lang geleden dus. Ik weet niet zo goed waarom. Schrijven vind ik nog steeds heerlijk, maar om één of andere reden kwam het er gewoon niet van. Druk met werk, bootcamp en andere dingen. Zoals sommige weten ben ik momenteel heel serieus bezig met mijn gezondheid: dieet, afvallen en intensief sporten. Sinds juni bootcamp ik twee of drie keer in de week en sinds kort doe ik daar ook nog pilates bij. Het is heel simpel, voor mijn eigen gezondheid en natuurlijk ook voor mijn eigen zelfbeeld en zelfvertrouwen moet ik zo’n 25 kilo kwijt. Een paar weken geleden blogde ik hier openhartig over op mijn privéblog. Wil je ook op mijn privé blog meelezen? Vraag dan even om mijn wachtwoord.

layouts

Mijn laatste lay-outs. (Instagram: @suzannekamps)

Maar het bloggen schoot er dus een beetje bij in. En dat vind ik jammer. Schrijven is mijn ding en daar wil ik ook zeker niet meer mee stoppen, dus besloot ik dat ik de draad weer op moest gaan pakken. Mijn lay-out, waar ik niet lang geleden nog best tevreden mee was, was ik alweer zat. Niets zo veranderlijk als ik. Soms lijkt het nooit goed genoeg, de layouts van anderen zijn altijd mooier. En ik ben dan ook niet creatief genoeg.

Het gras is altijd groener bij de buren.

Maar na wat nadenken en puzzelen, want verder dan een bestaand thema aanpassen kom ik niet. Ik ben echt jaloers op de bloggers die vanaf niets een heel wordpress thema kunnen bouwen. Dat kan ik vast ook leren, maar daar heb ik het geduld nog niet voor gehad om daar eens goed voor te gaan zitten. Misschien komt dat wel nooit. Maar het maakt niet, want voor nu ben ik weer tevreden. Tips en opmerkingen zijn natuurlijk altijd welkom, dus ik ben ook heel benieuwd wat jullie van mijn nieuwe lay vinden.

Ik heb altijd lang lopen zoeken naar een mooi lettertype. Dat begon al op de middelbare school met het schrijven van werkstukken en dergelijken. Door de jaren ben ik geswitched tussen arial, times new roman en de laatste tijd ook century schoolbook. Maar na eens op mijn gemak de word lettertypes door te gaan ben ik helemaal gevallen voor Garamond. Het is niet zo saai als Times, maar wel een professionele en nette look. Wat ik vooral mooi vind is het lichte ervan en de italic vorm. Eigen alles. Dus voorlopig gebruik ik voor alles Garamond en dus ook voor mijn blog.

Welkom op mijn vernieuwde blog met een nieuwe lay-out en een nieuw begin. Ik wil weer meer gaan bloggen, dus tot snel.

4 thoughts on “A new beginning

  1. tineke

    Welkom terug! Ik vind het lettertype ook altijd het moeilijkste onderdeel van m’n website, haha ;) En ik wissel dan ook regelmatig!

  2. Sas

    Ik kan het ook niet hoor, vanuit het niets een theme maken. Wel ben ik handig geworden met css/html zodat ik wel een bestaande geheel kan aanpassen :)

    Nog de beste wensen en je layout ziet er mooi uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *